mwoc 2012

Danmarks bedste spisesteder til unge par

Der er vist ingen tvivl om, at de danske par i 20erne ikke altid har et helt så stort rådighedsbeløb, som deres forældre typisk har eller havde. Der er derfor også brug for et helt andet marked, og når det handler om restauranter, er der slet ingen tvivl om, at det også er nødvendigt at tage prisen med i sine overvejelser. Man kan altså som restauratør ikke forvente, at de unge par vil betale lige så meget for et andebryst som deres forældre vil.

Man skal derfor også overveje, hvilken målgruppe man henviser sig til, og ved at henvende sig til de unge par, sørger man ganske enkelt for, at man har flere gæster. Man har dog en lavere avance per gæst, og det er altså også grunden til, at du allerede nu skal beslutte dig for, hvilken målgruppe du vil henvende dig til. Som gæst kan du dog godt regne med, at du ligeledes skal indstille dig på, at der findes forskellige målgrupper, og hvis du derfor har et ønske om, at være det eneste par i restauranten, skal du altså ikke vælge de samme spisesteder som alle de andre par ville være oplagte til at vælge.

Public domain image, royalty free stock photo from www.public-domain-image.com

Overvej dine spisesteder grundigt

Der er altså fordele og ulemper med alle restauranter & spisesteder, og det er derfor også bare om, at gøre sig lidt erfaringer med dette, så du ret hurtigt får lært, hvilken type af restauranter der passer bedst til dig. Som udgangspunkt har jeg dog altid været overbevidst om, at muligheden for at bestille bord gennem nettet altid er et godt tegn.

Hvis man kan dette, er restauranten typisk moderne indrettet, og ligeledes vil hele konceptet. Et godt råd er derfor også, at søge efter restauranter & spisesteder med en moderne indretning. Det giver typisk den bedste oplevelse i sidste ende, og oftest er priserne også fastsat efter den moderne danskers behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *