mwoc 2012

Sådan sparer du mest på dit bredbånd

Undersøg markedet

Undlader du, at undersøge markedet og diverse selskabers priser, vil du ende med at famle i blinde. Der er ligeså mange forskellige tilbud og pakker som der er regnvejrsdage i oktober. Umiddelbart spiller prisen den største faktor når der skal vælges abonnement, men parametre som kundeservice, tilkøb og familieløsninger kan også spille en væsentlig rolle.

Her kan du med fordel benytte en sammenligningsportal der nemt og overskueligt giver dig det fulde overblik over, hvad der findes af muligheder på markedet. Samme slags portal kan også bruges, når du skal vælge andre former for abonnementer så som TV og mobil.

Kontakt din udbyder

Hvis du allerede har en bredbåndsaftale, kan der være ide i at kontakte din udbyder før du skifter til et billigere alternativ. Sommetider kan din udbyder møde dig med et matchende – eller endda et bedre tilbud end det du overvejer at skifte til.

Så sparer du både penge og besværet der kan følge med et skifte. Kundeservice kan også hjælpe dig med, at vurdere om du har det abonnement du reelt set har brug for. Måske viser dine statistikker, at du i løbet af de sidste 3 måneder har brugt væsentligt mindre end førhen. Dine vaner kan have ændret sig og derved bør dit abonnement gøre det samme.

Sådan sparer du på bredbånd

Kend dit behov – og betal kun for hvad du har brug for

Det vigtigste i forhold til at spare penge, er nok at kende dit behov. Alt for mange danskere betaler for en høj bredbåndshastighed de på ingen måde har brug for. Der er stor forskel på, hvad folk bruger deres internet til, samt hvor mange man er i husstanden.

Tænk over, hvad du bruger dit internet til; bruger du det kun til mails og Facebook eller streamer du dagligt film og serier?
Har du samtidig flere apparater der bruger internet så som computer, smartphone og iPad kan det også have indflydelse på, hvor hurtigt bredbånd du skal have.

Inden du skifter skal du huske på, at beslutningen i sidste ende er din. Diverse selskabers hjemmesider og kunderådgivere er skabt til, at sælge dig netop deres produkter og det kan være nemt at blive lokket af en flot sideopsætning eller en venlig stemme i telefonen. Igen er en sammenligningsportal en god måde, at danne sig et objektivt overblik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *