mwoc 2012

Valg af ny bordplade til køkken

Hvis det er blevet tid til et frist pust i residensen og man har planer om at renovere sit køkken, så ligger der en masse spændende beslutninger forude.

Beslutninger der bestemmer hvordan dine fremtidige morgen- og aftenmåltider kommer til at se ud. Man opholder sig meget i køkkenet og rummet skal tage imod meget tæsk fra alt fra en kødhammer til spildt eddike. Det skal altså ikke kun se godt ud, men også holde sig godt. Vi ser nærmere på hvordan du træffer den rigtige beslutning i denne artikel.

Bordplade i køkkenet

Tjekliste til køkkenbordpladen

Det kan være svært at danne et overblik over alle de kriterier, som en bordplade til køkkenet skal opfylde, så nedenfor kan du finde en hurtig 5-punktsliste over de ting, der er vigtige at få med. Hvis disse ting er i orden, så er du godt på vej mod et flot og holdbart køkken.

Punkt 1: Den skal være holdbar

Den første punkt din bordplade skal opfylde er, at den skal være holdbar. Som nævnt tidligere, så skal den kunne modtage nogle tæsk, så du også kan have den i køkkenet om 10 år eller 20 år. Det handler altså om, at finde noget hårdført materiale, der ikke sådan bukker under uden videre og kan holde i mange år.

Bordplade i køkkenet2

Punkt 2: Den skal være slidstærk

Det næste punkt kan godt lyde lidt som den første, men er ikke helt den samme. Din bordplade skal nemlig ikke være let modtagelig over for ridser og skrammer. Og hvis det alligevel skulle gå så galt, at der blev ridset i pladen, så skal den kunne poleres og pudses op, så den igen ser ud som ny. Hvis den ikke har den egenskab, bliver det hurtigt en meget grim og beskidt bordplade, som er svær at gøre ren.

Punkt 3: Den skal kunne tåle vand og varme

Der er mange elementer på spil i et køkken, så din plade skal naturligvis kunne tåle det hele.

Punkt 4: Den skal passe til rummet i design og stil

Design er ufattelig vigtigt, da det er dig der kommer til at kigge på den plade hver dag i dit liv fremover.

Punkt 5: Du skal have råd til den

Hvis ikke du har råd til pladen, så kan det være fuldstændig ligegyldigt hvor god den er og hvor flot den ser ud i dit køkken, for du kommer ikke til at bruge den, hvis ikke dit budget er til det.

Bordplade i køkkenet3

Billige køkkenfirmaer online

Der er ingen tvivl om at prisen er en vigtig parameter for de fleste forbrugere. VI har derfor fundet et par billige køkkenfirmaer frem, der kan hjælpe dig med bordplader, skabe og lignende, til yderst fornuftige priser.

Vi kan anbefale dig at besøge www.billigskabe.dk eller www.koekkennetto.dk, hvor du kan spare op til 40 % på køkkenløsningen, sammenlignet med andre udbydere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *