mwoc 2012

Designermøbler slår bare almindelige møbler

Har du svært ved at se, hvorfor du skal udsmykke din bolig med flotte designermøbler, og forstår du ikke helt, hvorfor der er så mange, der går op i design og god kvalitet, så er det en god ide at læse med her.

For når du er færdig med at læse denne lille artikel, så er der gode chancer for, at du står på spring til at få gjort designermøbler en del af din hverdag.

Designer møbler4

De er langt mere moderne

Først og fremmest er de jo som udgangspunkt langt mere moderne. Der er mange, der prøver at gøre deres hus moderne med almindelige sofaer og lænestole fra de store varehuse, men de kommer på ingen måde op på samme side som ægte designermøbler.

Så hvis du gerne vil have en moderne bolig, som dine gæster kommer til at kigge misundeligt på, når der er på besøg, er det en rigtig god ide at gå ud og investere i ægte design, næste gang du skal have nye møbler til din bolig.

Ofte i langt bedre kvalitet

Udover at være mere moderne, så er ægte designermøbler også som regel i langt bedre kvalitet, hvilket blandt andet vil sige, at de holder i mange flere år. Så selvom det her og nu kan være en billig løsning at købe møbler det sted, hvor alle andre også køber møbler, så er det ofte ikke den mest holdbare.

denne side kan finde en masse designer møbler, fra flere forskellige og meget kendte møbeldesignere.

Det er ikke nødvendigvis altid sådan, og hvis man er barsk nok overfor sine møbler, så er det jo klart, at det er ligegyldigt, om det er ægte design eller ej. Men som udgangspunkt er de ofte i langt bedre kvalitet.

Designer møbler2

Behøver ikke at være dyre

Dernæst behøver designermøbler ikke at være dyre. Selvfølgelig er der rigtig mange af dem, der koster mere end almindelige møbler, men hvis man er lidt snu, og hvis man kigger efter de lidt mindre kendte designere, så kan det lade sig gøre at finde nogle super skarpe priser, hvor designet og kvaliteten ikke ligeså er dalet.

Så du skal nødvendigvis ikke ud og tømme hele din bankkonto for at få råd til ægte design. Skal du have de mest populære mærker, skal du formodentlig gribe dybt i lommerne, men man kan sagtens finde fede designermøbler til spotpriser, og som ikke gør dig til en fattig person fra den ene dag til den anden.

Designer møbler5

Kan være med til at friske en ellers kedelig bolig op

Der er heller ingen tvivl om, at designermøbler kan være med til at gøre en stor indsats for en ellers kedelig bolig. Hvis man har en kedelig stue, og man ikke ved, hvad man skal gøre for at gøre den lidt pænere, mere levende eller spændende, så skader designermøbler i hvert fald ikke.

Er du ved at være træt af at kigge på den samme gamle kedelige stue og de møbler, der nu engang måtte stå der, så er det en god ide at overveje, om det ikke er på tide med en udskiftning.

Skal ikke nødvendigvis købes i Danmark

Designermøbler skal nødvendigvis ikke købes i Danmark. Der er ingen tvivl om, at der i Danmark er designet rigtig mange lækre møbler, og der er mange danske designere, der virkelig har gjort et godt stykke arbejde med at designe møbler til hele verden.

Prøv at kigge på denne side, der er en masse både udenlandske og danske designermøbler.

Designer møbler3

Men hvis du gerne vil gå lidt udenom normen, så kan det være en ide at kigge mod udlandet for at se, om du ikke kan finde nogle nye og spændende designere derude, som måske er værd at tage til Danmark. Det er ikke nødvendigvis den billigste løsning, men på den måde kan du få unikke designs, som ingen andre har herhjemme endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *